Skaniausia obuolienė su cinamonu

Kategorija kasdienė virtuvė, receptai | 0

Gardžiausia skaniausia obuolienė išverdama beriant cinamono – šis prieskonis tiesiog sukurtas draugauti su obuoliais. Jei turime džiovintų žievelių iš ekologiškai augintų apelsinų (prieskoniams rekomenduojame naudoti tik tokių vaisių) ar keletą gvazdikėlių, juos taip pat galime panaudoti suteikiant obuolienei naujų skonio … Daugiau…

Aitriosios paprikos žiemai – konservuojame, šaldome, džioviname

Kategorija kasdienė virtuvė, receptai | 0

Aštraus maisto mėgėjams aitriosios paprikos suteikia daugybę galimybių patiekalus pagardinti liepsningais skoniais. Aitriąsias paprikas žiemai galime džiovinti, šaldyti, paruošti iš jų aštrių padažų ar kitaip užkonservuoti. Atminkime, kad ruošiant šias daržoves, yra būtina išimti sėklytes – sėklytėse slypi labai didelė … Daugiau…

Kaip šaldyti pomidorus?

Kategorija kasdienė virtuvė, receptai | 0

Šaldyti pomidorai nepakeičiami verdant sriubas, troškinius ar įvairius padažus. Tai puikus būdas išsaugoti naminių pomidorų vitaminus žiemai – tiems atvejams, kai šiltnamyje šakos lūžta nuo derliaus, giminės ir draugai apdalinti, o pomidorai vis tiek plūsta į virtuvę. Pomidorus galima sušaldyti … Daugiau…